SONDAZHI YNE: Cilat ceshtje te arsimit ju interesojne me shume?

Blogu ARSIMTARET deshiron te jete sa me prane nevojave te vizitoreve te tij, prandaj organizon nje sondazh mbi ceshjet e arsimit qe ju intereson me shume atyre. Sondazhi ndodhet i publikuar ne anen e djathte te faqes. Ju do te votoni vetem nje here, por ne voten tuaj mund te klikoni me shume se nje teme, ne varesi te interesave tuaja profesionale. Sondazhi do te jete i hapur deri me 15 korrik 2013. Perfundimet e ketij sondazhi do te ndihmojne per nje planifikim me te mire te blogut, si dhe per te publikuar qto informacione qe jane  me prane nevojave tuaja. VOTONI!


1 comment:

  1. Disa kolege po dergojne pyetje nepermjet emailit. Natyrisht ato jane te mireprituara. Po ju mund te beni pyetje duke perdorur hapesiren e komenteve. Falemnderit.

    ReplyDelete