Videolojrat dhe mesimnxenia

Ky post vjen nga Mike Trucano i Blogut te Bankes Boterore per teknologjine ne arsim. Opinioni i tij i vjen ne ndihme mesuesve dhe prinderve qe perballen perdite me oferta joshese te kompanive qe premtojne mesimnxenie me te mire per femijet si dhe per veten. Ne blogun Arsimtaret do te perzgjedhim postime interesante te Trucanos, por ju mund ti shihni edhe vete ato duke klikuar me poshte. 

No comments:

Post a Comment