Fondacioni Shoqeria e Hapur boton katër studime të reja në fushen e arsimit dhe të Romëve

Për të shkarkuar këto studime, kliko mbi kompertinen e secilit te shfaqur më poshtë, ose kliko http://soros.al/2010/article.php?id=446


No comments:

Post a Comment