Arsimi profesional në ShqipëriArsimi profesional mbetet në Shqipëri ende pak i zhvilluar për shkak se qindra të rinj nuk shprehin interes. Në Gjirokastër prej vitesh një shkollë profesionale e ka të vështirë të
sigurojë hapjn e e degëve të reja sidomos në punët tradicionale si ato në gur në dru dhe në metal për të cilat qyteti ka pasur një traditë. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Raimond Kola, ishte ne Shkollen Industriale te qytetit dhe pergatiti kroniken

No comments:

Post a Comment