Botohet së shpejti Revista Shqiptare e Studimeve Arsimore!

Mesuam nepermjet rrjetit social te Facebook "për botimin së shpejti të numrit të parë të Revistes Shqiptare të Studimeve Arsimore, [Albanian Journal of Educational Studies – AJES] e munguar në mjedisin tonë arsimor. Revista është fryt i diskutimeve të shumta dhe i një pune këmbëngulëse ekipore. AJES është revistë ndërkombëtare dhe do të botohet 2 herë në vit në gjuhën angleze, me qëllim promovimin e vlerave të arsimit tonë edhe jasht trevave shqipfolëse, por edhe njohjen e studiuesve të huaj me problemet e arsimit shqiptar. Revista do të paraqesë studime, hulumtime për problematikat në fushën e edukimit në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe në trevat e tjera shqipfolëse. Revista në format elektronik në Internet do të jetë në shqip dhe anglisht. "

Me gjithë zemër i urojmë kësaj  Reviste  jetë të gjatë dhe suksese!

No comments:

Post a Comment