Debat filozofik midis Z. Zamira Cavo dhe Z. Pellumb Karameta: Revolucioni ne arsim, per cfare dhe si?

Po ndaj me ju artikullin botuar sot ne gazeten Shqip te Z. Karameta  "Revolucioni ne arsim, per cfare dhe si?".  Klikoni me poshte per vesionin e plote te ketij artikulli.

http://gazeta-shqip.com/lajme/2013/07/06/revolucioni-ne-arsim-per-cfare-dhe-si/

Artikulli eshte ndertuar ne forme replike ndaj artikullit me teme te ngjashme te Z. Zamira Cavos, botuar ne te njejten gazete me titull "Sistemi arsimor ka nevoje per revolucion". Klikoni me poshte per te lexuar opinionin e Z. Cavo.

http://gazeta-shqip.com/lajme/2013/07/03/sistemi-arsimor-ka-nevoje-per-revolucion/

Ne repliken e tij, Z. Karameta  ben edhe thirrje per nje debat te gjere mbi kete ceshtje. Nese keni deshire, mund te beni komentet tuaja mbi dy te artikujt si dhe te shprehni opinionin tuaj ne kete Blog. 

No comments:

Post a Comment