PISA 2012: Ja nje renditje grafike qe ofron 'the Guardian': Shqiperia e 57-ta ne matematike dhe e 62-ta ne lexim dhe shkence, nga 65 vende qe u testuan kete raund

shq

No comments:

Post a Comment